Om prosjektet (FN8 utsolgt)

Fridtjof Nansens vei 8 er et prosjekt bestående av 18 leiligheter rett ved Furulunden og Sjøsanden i Mandal. Leilighetene varierer i størrelse og pris, så her kan du få leiligheter fra ca. kr. 2.000.000,- til rett over 10.000.000,- og med størrelser fra 50 til 160 m2. Utbygger har valgt å legge lista høyere med standard enn normale prosjekter, hvor det inkluderes gode kjøkkenløsninger, en-stavs parkett, vannbåren varme, m.m. Flere leiligheter med gode sol- og utsiktsforhold. For mer informasjon og plantegninger, ta kontakt.

Området

Rett ved sjøen i vakre Mandal, ved siden av den idylliske Sjøsanden strand, og nærmeste nabo til det romslige friluftsområdet Furulunden. Ja, dette bygget ligger virkelig bra plassert for både friluftsmennesker, båtfolk, badeglade familier, eller alle som liker å nye litt sørlandsidyll.

Kun natur skiller hus og strand
Sjøsanden på sommeren
Sjøsanden på vinteren
Vakker solnedgang

Byggebeskrivelse

UTOMHUS

Leilighetsbygget blir liggende tilbaketrukket i forhold til Fridtjof Nansens vei 8 i retning Furulunden for å gi en mest mulig usjenert og rolig atmosfære.

Adkomst/inngang
Foruten innkjøring til parkeringskjeller, blir det tilrettelagt for korttidsparkering ved inngangsparti. Adkomst via et felles trapperom, som vil være lyst og luftig med sammenhengende glassparti over flere etasjer.

Lekeplass
Lekeplass blir etablert i overgangen ut mot Furulunden i fremkant av leilighetsbebyggelsen. Allmenn gangsti blir etablert med direkte adkomst ut i Furulunden.

Avfallssystem
Nedgravde avfallssøyler blir etablert på eiendommen.

Utvendig sykkelparkering
På utvendig fellesområde blir det tilrettelagt for sykkelparkering.

UNDERETASJE

Parkeringskjeller får låsbar port som styres med fjernkontroll. 1 stk. fjernkontroll til hver parkeringsplass. Nedkjøring vil ha snøsmelteanlegg.

Biloppstilling
I parkeringskjeller er det totalt 22 biloppstillingsplasser.

Merk: 1 biloppstillingsplass er inkludert i leilighetspris uten pristillegg. For de 2 største leilighetene i 4. etg. (leilighet merket H0401 & H0403) er det inkludert 2 biloppstillingsplasser

Innvendig sykkelparkering
I parkeringskjeller er det avsatt plass til innvendig sykkelparkering.

Heis/trapp/teknisk rom
Heis og trappeoppgang går direkte fra parkeringskjeller. Forøvrig teknisk rom er fellesanlegg.

Ladning av El-bil
Det blir tilrettelagt med strømkapasitet for ladning av El-bil for minst 50% av biloppstillingsplassene. Strømforbruk for lading blir tilknyttet respektiv leilighet. Ladepakke med kabel-/strømtilknytning til leilighet kan kjøpes som tilvalg.

UTVENDIG FASADE

Fasaden leveres med en kombinasjon av pussfasade, trekledning og fasadeplater. Glassfelt i trappesjakt med aluminiomsprofiler.

Vinduer utføres som malte trevinduer med utvendige aluminiumsbeslag i fargenyanser som samspiller med de utvendige øvrige detaljer.

Balkongdører utføres som aluminiumsbeslåtte tredører, både skyvedør og slagdør.

Nødvendig solavskjerming blir levert og montert i henhold til gjeldende teknisk forskrift (TEK 17). Ønsket solavskjerming utover dette kan leveres som tilvalg.

INNVENDIGE FELLESAREALER

Trapperom
Innvendige veggflater leveres sparklet og ferdig malt. Fliser på gulv, etasjerepos og trapper  etter arkitektens beskrivelse. Akustiske T-profil himlinger med belysning integrert.

Heis
Det blir installert båreheis i trappeoppgangen.

Annet
En postkasse blir montert i fellesareal til hver leilighet.

BESKRIVELSE AV LEILIGHETER(kfr. romskjema under)

Himling
Oppholdsrom har i hovedsak takhøyde på ca. 2,6 m, og leveres som sparklet hvitmalt gipshimling. Deler av leiligheten kan få lavere takhøyde på grunn av tekniske installasjoner. Innboksing av kanaler i tak og på vegger kan forekomme. Moderne listefri løsning leveres i overgang tak/vegg. Det leveres downlights i baderom og entre.

Innvendige vegger
Leilighetsskillevegger utføres i henhold til forskrift fra brannsikring og lyd. Veggene er i all hovedsak sparklet og malt betong.
Innervegger blir levert som sparklet og malte isolerte gipsvegger.

Dører og dørlåser
Inngangsdør til hver leilighet og innvenlige dører i leilighetene leveres ferdig malt fra fabrikk ihht. arkitektens beskrivelse.
Hver leilighet for 3 sett nøkler i system som passer til inngangsdør, bod, dør i kjeller og postkasse.
Det leveres porttelefon med kamera til hver leilighet.
Innvendige dører i leilighet, leveres av type Compact 03 fra Swedoor i tre, glatt overflate, ferdig malt.

Gulv
Alle rom i leilighetene bortsett fra våtrom leveres med 1-stavs eikeparkett, hvitpigmentert mattlakkert.

Kjøkken
Sigdal er leverandør av kjøkkenløsning.
Det er valgt å vektlegge kjøkken i prosjektet, og det leveres gode kjøkkenløsninger. Kjøkkenets prisnivå differensieres ut i fra leilighetenes størrelse.
Hvitevarer er ikke inkludert. Kjøkkenet leveres imidlertid forberedt for integrerte hvitevarer. Hvitevarer kan leveres etter kundes ønske som tilvalg.
Ventilator fra Røros med integrert komfyrvakt er inkludert i standard kjøkkenløsning,
Felt mellom over-/underskap males.

Bad og WC, Vask
Alle våtrom leveres flislagt på gulv og vegg, format 30×60.
Dusjsone med nedsenk og mosaikk, med fall til sluk. Sigdal er leverandør av baderoms­innredning. På badene leveres heldekkende servant fra Kuma. Dette er et marmormateriale i matt utførelse. Blank utførelse kan leveres uten tillegg i pris.
Vaskerom: Leveres flislagt på gulv og vegger, format 30×60.
Tekniske installasjoner for fordeling av forbruksvann og varme vil bli plassert i våtrom i hver leilighet.

Garderobe
Det er satt av romslig plass til garderober.
Garderobeskap er ikke inkludert. Tilpasset garderobeløsning kan bestillles som tilvalg.

Balkong/terrasser
Balkonger blir leveret som betongelementer og egen bæring i form av søyler. Rekkverk på balkonger blir levert i glass kombinert med metallprofiler.
I toppetasjen vil terrassene bli levert med en kombinasjon av tett brystning og innspent rekkverk i glass uten stolper. For leiligheter i 1. etasje blir det levert rekkverk hvor tekniskforskrift krevet dette. Balkong- og terrassedekke leveres med impregnerte terrassebord.
Det blir levert utvendig belysning og strmuttak på balkonger og terrasser.

Oppvarming og ventilasjon
Leilighetene leveres med egen enhet som inneholder, varmepumpe, varmtvannsbereder og ventilasjonsaggregat.
Distribusjon av varme gjøres via vannbårent gulvvarmesystem i stue/kjøkken og gang. Våtrom leveres med elektriske varmekabler med gulvføler.

TV/telefoni/data
Leilighetene leveres med ett opplegg og kontakt for TV, telefoni og data/internett.

Elektrisk anlegg
Hver leilighet får individuell avlesning av energiforbruk, med måler installert i teknisk rom i kjelleretasjen.
Alt strømforbruk i fellesarealer registreres på felles måler og fordeles etter en omforent fordelingsnøkkel.

Sprinkling
Det leveres boligsprinkleanlegg i alle leiligheter og fellesarealer.

Ventilasjon
Leilighetene leveres med balansert ventilasjonsanlegg.

Brannvarsling
Det leveres et komplett brannvarslings og nødlysanlegg ihht. gjeldende forskrifter.

Romskjema

Kjøkkenmodellen UNO

Litt om kjøkkenet

Kjøkkenmodellen UNO
UNO er en slett front, malt MDF. Dette gir et tidløst preg og «alle» kan få denne til å passe sin personlige stil. Alt tilbehør som sokler, dekksider og foringer leveres i samme utførelse som front.

Til dette prosjektet har vi valg et håndtak som er montert fra baksiden av døren, dette gir rene linjer og et moderne uttykk. Dette leveres i hvitlakkert utførelse.
Om noen skulle ønske et annet uttrykk på kjøkkenet betyr det også at man står fritt til å velge håndtak etter egen smak dersom noen skulle ønske å endre etter noen år eller om de kjøper en ferdigstilt leilighet. Disse er skrudd og montert fra baksiden av døren og vil ikke etterlate synlige merker i fronten.

En hvit, slett front er nok fremdeles det vi selger mest av og er et sikkert valg mot et spekter av kjøpere. Denne fronten leveres i fargen S1002-Y som standard, men den kan også males i et ubegrenset antall farger – i Sigdal kan vi nemlig tilby kundene en valgfri NCS-farge til sitt kjøkken mot et tillegg i prisen. Uno er en front som kan tilpasses med både farger, bredder og løsninger.

Benkeplatene leveres i laminat med en ekstra solid fremkant (F32) for å unngå skader og sår. Til alle kjøkken leveres det planlimt vask – dette er utelukkende en positiv opplevelse for alle kunder !
Her har vi mange farger å velge i uten at det utgjør noen priskonsekvens for kunden.
En laminatplate krever ingen vedlikehold og det er også dette de fleste velger til sitt kjøkken.. avrundet kant kan velges uten at det utgjør noen konsekvens i pris.

Alle ventilatorer er fra Røros og leveres med integrert komfyrvakt. De fritthengende hettene er i malt utførelse, samme farge som kjøkken – vi ser at mange velger dette i dag og tilbakemeldingene er at det er lettere å holde rent og at det estetisk sett er å foretrekke. Om noen skulle ønske denne levert i en annen valgfri NCS farge eller stål er det ingen priskonsekvens !
Kjøkkenet leveres forberedt for integrerte hvitevarer og vi kan tilby gode priser på dette om kundene ønsker. Vi kan da levere og montere dette sammen med kjøkkenet.

Kjøkkenmodellen VIDDE
Denne modellen har samme uttrykk som modellen UNO, men den har en foliert overflate og leveres i hvit utførelse.

Baderomsmodellen LILJE
Dette er et helt nytt sortiment fra Sigdal som kommer på markedet nå i disse dager.
Det nye baderomssortimentet er utviklet med spesielt hensyn til bruk på bad og våtrom. Kjernen er av fuktbestandig grønn spon og har en lakkert overflate. Det kan velges 19 forskjellige farger uten tillegg i prisen. Det er heldekkende vask som tilpasses til hver løsning.